Partners

Naar wie verwijs ik door?

1 + 1 = 3

In de jaren dat ik in de dierenbranche werk heb ik een groot netwerk opgebouwd. Op deze pagina staan een aantal personen naar wie ik regelmatig doorverwijs. Ik geloof in synergie, door onze kennis en ervaringen met elkaar te delen kunnen we mensen en honden nog beter helpen. 

Naam Bedrijfsnaam Beroep
Ldogsandpeople Annemiek van Daalen Dogs & People Gedragstherapeut
Transparant_edited Anouk van Oudvorst Hondwaardig Hondenschool
logovanstal Boukje van Hilst Honden- en paardenschool Van Stal Hondenschool

Hondenscholen

Boukje van Hilst

Honden- en paardenschool
Van Stal

Bij Hondenschool Van Stal is hondentraining niet alleen je hond te leren zitten, of een bepaald commando’s (signaal) aan te leren. We kijken verder dan dat. Omgaan met de dagelijkse prikkels van het leven is voor veel honden moeilijk. Zowel enthousiaste honden als bijvoorbeeld angstige honden hebben niks aan alleen een ‘zit’ aanleren. Zij moeten leren omgaan met de druk van de maatschappij. 

We leren jou te kijken naar je hond, zijn emoties, zijn lichaamstaal en zijn behoefte. Als je het complete plaatje kunt zien, dan krijgt hondentraining opeens een ander gezicht en jij krijgt inzicht in je hond. 

Boukje van Hilst
www.vanstal.nl

Anouk van Oudvorst

Hondwaardig - Zaandam

Mijn naam is Anouk van Oudvorst en ik ben kynologisch instructeur bij hondenschool Hondwaardig in Zaandam. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend, onze Rhodesian Ridgeback honden Sjeff, Luna en onze oosterse korthaar poes Loes. 

Begin 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Kynologisch instructeur bij de Martin Gaus Academie. Tevens ben ik dat jaar begonnen bij Daphne van Hondendagopvang Twiske. Het afronden van de opleiding, het volgen van verschillende cursussen en workshops en de ervaring op de dagopvang, hebben ertoe geleid dat ik in 2020 samen met Daphne een hondenschool ben gestart. 

Met in het achterhoofd onze eigen ervaring en de missie die wij hebben, hebben we een uniek concept bedacht waardoor hond en eigenaar op professionele basis begeleidt worden in de trainingen die wij bieden. 

Anouk van Oudvorst
www.hondenschoolzaanstreek.nl

Gedragstherapeuten

Annemiek van Daalen

Dogs & People

Voordat Annemiek als medeoprichter Dogs & People startte, heeft zij eerst veel ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd. Hierdoor heeft Annemiek veel kennis van moderne en traditionele opvoedings- en trainingsmethodes. Zij is al vanaf 1995 als trainer betrokken bij het onderwijs aan bazen met hun hond. Annemiek heeft op vrijwillige basis elf jaar lang les gegeven bij een hondenschool van Dierenbescherming. Aan het Van Hall Instituut, Hogeschool voor Voeding, Milieu en Landbouw heeft Annemiek de opleiding Probleemgedrag bij Honden gevolgd. Met de oprichting van Dog’s & People heeft Annemiek de noodzaak van een stressloze trainingsmethode bewezen.

Annemieke Van Daalen
www.dogsandpeople.nl

Vincent Oomen

VinnoHKP gedragstherapie

VinnoHKP gedragstherapie is gericht op het helpen van eigenaren met hun huisdieren. Of het nu een hond, kat of een paard is, voor vragen, problemen of hulp kan bij VinnoHKP aangeklopt worden.

Gediplomeerd gedragstherapeut Vincent Oomen kan u hierbij helpen om weer een team te vormen met uw huisdier. Er wordt gewerkt met de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Aan de hand hiervan wordt u geholpen met vragen en problemen.

Vincent Oomen
www.vinnohkp.nl

Michelle Vrolijk

Hondengedragsdeskundige

Mijn naam is Michelle Vrolijk, ik ben gediplomeerd hondengedragsdeskundige. Ik ben geboren in Amsterdam in 1963 en in 1974 naar Amstelveen verhuisd. Ik ben opgeleid tot en werkzaam als hondengedragsdeskundige. Ik heb diverse opleidingen gevolgd, onder andere bij Turid Rugaas en Sheila Harper. Ik heb hier veel geleerd over honden, maar ik heb ook breder leren denken en kijken.
Daarnaast volg ik regelmatig workshops, lezingen en seminars om mijn kennis verder te vormen en om up-to-date te blijven.

Michelle Vrolijk
www.michellevrolijk.nl

Ferry Vierveyzer

Dogs Rules - Zwolle

Ik ben een van de oprichters en instructeurs van Dogs Rules. Mij kom je uiteraard tegen op ons trainingsveld, daarnaast doe ik de privé trainingen en gedragstherapie binnen onze hondenschool.

In 2014 heb ik het diploma kynologisch instructeur behaald (in 2019 gecertificeerd door Martin Gaus) en in 2015 ben ik begonnen met les geven aan cursisten met verschillende type hondenrassen in groepsverband, daarbij ook met honden die afkomstig zijn uit het buitenland en de zogenoemde HR-honden.

Ferry Vierveyzer
www.dogsrules.nl

Amber Kempers

Ambers Dogwise - Alphen a/d Rijn

Mijn naam is Amber Kempers en ik ben woonachtig in Alphen aan de Rijn. Van kinds af aan ben ik grote dierenliefhebber en ik wist dan ook altijd al dat ik graag met dieren wilde werken. Ik ben gedragsdeskundige, gespecialiseerd in het welzijn van honden. Dit volgens de richtlijnen van de PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). Lees deze richtlijnen op deze link

Bij mij kun je terecht voor gedragstherapie gericht op de natuurlijke behoefte. Ik onderscheid mijzelf door veel problemen op te lossen met zo min mogelijk training, omdat ik eerst kijk naar natuurlijk gedrag, in-elastische gedragingen en emoties, daarna is training vaak nog maar minimaal.

Amber Kempers
www.ambersdogwise.nl

Melanie Piek

SamenWelzijn - 't Zand

SamenWelzijn – Hondenschool en Gedragscoaching richt zich op datgene wat, naar onze mening, altijd centraal moet staan; het Welzijn van de hond én de eigenaar.  Je bent welkom met jouw pup maar ook met jouw puber, buitenlandse hond en / of herplaatser!  Met of zonder rugtas. Er wordt niet gediscrimineerd op ras, iedereen is welkom!  Honden training, kennis delen en eigenaren begeleiden om het beste uit de hond en de combinatie te halen is datgene wat wij het liefste doen.

SamenWelzijn heeft twee takken: De HondenSchool en Gedragscoaching. Beide takken focussen zich op de onderliggende emotie, rugzak en leerprincipes van de hond.  

Melanie Piek
www.hondenschoolsamenwelzijn.nl

Sonja Verhoef

Coach je hond - Lisse

Mijn naam is Sonja Verhoef. Ik geef dagelijks de groepslessen binnen Coachjehond. Mijn focus is om honden op een leuke manier op te voeden en te trainen. Belangrijk daarbij is het geven van grenzen. Je leert je hond binnen die grenzen na te denken. Naast de groepslessen werk ik drie dagen per week binnen mijn gedragspraktijk, waarin ik mensen help die met hun hond tegen problemen aanlopen. Een belangrijk onderdeel van mijn lessen is rust.

Ik deel je graag mijn kennis en ervaring. Leer ook hoe je met vriendelijke methodes je hond tot rust kunt krijgen. Tijdens mijn lessen doe ik vaak de oefeningen voor. Zo zie je direct hoe een oefening gaat. Ik kijk met je mee naar het gedrag van je hond en manier van begeleiding: wat zijn de voordelen en nadelen van een methode? Welke past bij jou?

Sonja Verhoef
www.coachjehond.nl

Edgar van de Kamp

HondBewust - Lelystad

Mijn naam is Edgar van de Kamp. Niet iedere hond is geschikt voor groepslessen. Dit kan te maken hebben met de hond, maar ook met de mogelijkheden van de geleider. Vanuit mijn bedrijf  HondBewust help ik graag in de relatie tussen mens en hond. Want iedere eigenaar verdient een gelukkige hond en iedere hond verdient een gelukkige eigenaar.

Edgar van de Kamp
www.hondbewust.com

Nancy Bakker-Wulms

Coachhond Aalsmeer

Je hond als spiegel van jezelf
Mijn naam is Nancy Bakker en heb ik mijn eigen praktijk Coachhond. Ik coach mensen met inzet van de hond, ook wel spiegelen of coachen met honden genoemd. Tijdens de begeleiding kun je werken met je eigen hond of met mijn therapiehond. 
Honden leven in het hier en nu en geven pure feedback. M.a.w. ze houden je een eerlijke spiegel voor. Honden voelen vaak feilloos aan hoe jij je (onbewust) voelt en reageren daarop. Ze geven informatie over hoe je in verbinding staat met jezelf en met de ander. Op deze manier kun je snel tot de kern komen. En daarmee je zelfinzicht vergroten. Coachen met honden is dus een ideale manier als je aan de slag wil met jouw persoonlijke ontwikkeling of met bepaalde thema’s, die in jouw leven spelen. 
 

Nancy Bakker
www.coachhond.nl

Toinny Lukken

Dierentrainers Academie

Het vak Dierentrainer is een uniek, niet alledaags beroep. Vaak werk je al in de dierenbranche en wil je je vaardigheden verbeteren.

De Dierentrainers Academie focust zich op de mentale en fysieke gezondheid van dieren. Dit doen we door het verbeteren van jouw kwaliteiten en vaardigheden als dierentrainer. Wil je meer leren over gedrag en welzijn verhogend trainen bij dieren? Meld je aan en leer de kneepjes van het vak als professioneel dierentrainer!

Toinny Lukken
www.dierentrainersacademie.nl

Cindy van Dorst

Dierbare Ontmoetingen

Als jeugdhulpverlener werkte ik met honderden kinderen en hun papa’s en mama’s om ervoor te zorgen dat het weer gezellig werd thuis. Naast dit werk studeerde ik in 2010 af als hondengedragstherapeut.

Ik werd een gedragstherapeut met een specialisatie in de relatie tussen hond en kind: een hondengedragstherapeut met een ‘Nanny-expertise’. Ik merkte dat dit hondeneigenaren ontzettend aansprak. Ik wist kinderen te betrekken bij de hond op een manier die leuk en veilig was, zonder dat je de hele tijd streng hoefde te zijn.

Met grote regelmaat kwam ik ook bij gezinnen met een ‘bijter’ in huis. Honden die een kind hadden gebeten en daarom naar het asiel moesten of zelfs geëuthanaseerd werden.

Vreselijk vond ik dat, maar wat kon ik er aan doen? De ommekeer kwam toen mijn eigen hond uitviel naar een kind. Ik verloor al het vertrouwen in mijn hond en hield krampachtig kinderen op afstand. Wat had ik fout gedaan? En hoe kon ik voorkomen dat het ooit nog eens zou gebeuren?

Wanneer je wil lezen hoe ik het zelf heb aangepakt en hoe ik mijn klanten hierbij help nodig je uit om mijn gratis Ebook te lezen.

Cindy 
www.dierbareontmoetingen.nl

Jeroen Oomen

Kynologisch Nederland

Ik ben Jeroen Oomen, trainer van honden en van mensen.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het begeleiden van mensen met hun hond, vanuit deze ervaring heb ik inzicht gekregen in gedragspatronen. Waar honden in hun gedrag enigszins voorspelbaar en consequent  zijn, lijken mensen zo veranderlijk als het weer. Dit heeft mij gemotiveerd om mijn focus te verleggen naar het begeleiden van mensen, iets waar ik enorm veel energie uithaal.

Ik train honden en mensen, altijd op maat. Voor elk probleem of belemmering is er een oplossing, zelfs het ‘probleem’ accepteren kan tot succes leiden. Met dit principe als basis heb ik vooraanstaande functies kunnen uitoefenen in ‘hondenland’ en ben ik werkzaam geweest als trainer / coach in het bedrijfsleven. Tegenwoordig geef ik lezingen, trainingen en workshops, op locatie en bij Kynologisch Nederland.

Jeroen Oomen
www.kynologischnederland.nl

Uitlaatservices

Esther den Dekker

JUST ES 4 DOGS

Ik ben Esther den Dekker, hondentrainer en ik heb een professionele hondenuitlaatservice JUST ES 4 DOGS.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door een opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen.

Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

Esther den Dekker
www.justes4dogs.nl

Claudia van der Vorst

Blaf Uitlaatservice & Training

Kleinschalige hondenuitlaatservice
Small scale Dogwalker

Service Area: Amsterdam Zuid, Buitenveldert & Zuidas

Claudia van der Vorst
Tel: 06 – 51 77 77 71

claudia@blaf.amsterdam
Blaf Uitlaatservice & Training
Instagram & Facebook

Marsha de Blieck

Personal Paws - Amsterdam


Je hond is meer dan een huisdier, hij is een onderdeel van het gezin.
Daarom biedt Personal Paws één op één wandelingen aan voor jouw VIP hond (Very Important Pooch)
 
Waarom Personal Paws?
 • Ik ben een professionele hondenuitlaatster met meer dan 12 jaar ervaring
 • Andere hondenuitlaatservices laten grote groepen tegelijk uit, bij mij wordt je hond één op één uitgelaten, in zijn eigen tempo en in zijn vertrouwde omgeving
 • Mis je je hond wanneer je aan het werk bent? Na de wandeling ontvang je altijd een bericht met eventuele bijzonderheden en een leuke foto of video
 • Beschikbaar 5 dagen per week van 9:00 – 18:00. Mogelijk voor vaste dagen in de week of flexibele dagen
 • Ik spreek vloeiend Nederlands én Engels, en als een rasechte Amsterdammer, weet ik alle leuke wandelplekken te vinden

Marsha de Blieck
www.personalpaws.nl

Lisa Senator

Hondenuitlaatservice Door Lisa

Hi! Ik ben Lisa Senator, afgestudeerd Kynologisch Instructeur en ik woon in Aalsmeer. Ik ben iemand met een juiste dosis positieve energie en met ongelofelijk veel liefde voor dieren, met name voor onze trouwe viervoeter. De hond!

Ik vind het heel belangrijk om een hond goed te leren kennen en de hond de tijd te geven om mij te leren kennen. Iedere hond is anders en uniek en hier heb ik ook veel respect voor.

Hondenuitlaatservice Door Lisa is een uitlaatservice waar de hond echt even hond kan zijn!

Lisa Senator
www.doorlisa.nl

Estella Michel

Dierenwellness BoBo

Mijn naam is Estella Michel en ik run samen met mijn man, kind en een aantal vrienden een Dierenwellness genaamd Bobo. Mijn passie voor dieren begon al vanaf dat ik kind was, ik wilde dierenarts worden. Maar mijn ouders wilde mij bij hun in de kledingzaak.

De passie bleef groeien en na een aantal jaren heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Daarna ben ik bij een dierenarts gaan werken. En toen wist ik het: ik wil een luxe hondenhotel beginnen met mijn Trimsalon en mijn privéschool er ook in. Want ik heb ook een opleiding voor hondentrimster gedaan.

Ik begeleid ook kinderen met angst voor hondjes en dat is dan zo dankbaar dat ze dan aan het einde van de les met mijn Duitse dog durven te lopen .

Het is elke dag een feestje hier met al die honden en ik hoop dat ik het nog heel lang in gezondheid kan doen 🐾

Dierenwelness BoBo
Estelle Michel
Oosteinderweg 547 a
1432 BL Aalsmeer
Tel.: 06-55168377

– geen website –

Maaike Blankenzee

Hondenles.nl


Heeft u een vraag aan mij over een van mijn partners? Neem dan contact met mij op.

Voedingsdeskundigen

Ik ben Esther den Dekker, hondentrainer en ik heb een professionele hondenuitlaatservice JUST ES 4 DOGS.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door een opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen.

Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

Esther den Dekker
www.justes4dogs.nl

Voedingsdeskundige 2

Praktijk 2

Kleinschalige hondenuitlaatservice
Small scale Dogwalker

Service Area: Amsterdam Zuid, Buitenveldert & Zuidas

Claudia van der Vorst
Tel: 06 – 51 77 77 71

claudia@blaf.amsterdam
Blaf Uitlaatservice
Instagram & Facebook


Je hond is meer dan een huisdier, hij is een onderdeel van het gezin.
Daarom biedt Personal Paws één op één wandelingen aan voor jouw VIP hond (Very Important Pooch)
 
Waarom Personal Paws?
 • Ik ben een professionele hondenuitlaatster met meer dan 12 jaar ervaring
 • Andere hondenuitlaatservices laten grote groepen tegelijk uit, bij mij wordt je hond één op één uitgelaten, in zijn eigen tempo en in zijn vertrouwde omgeving
 • Mis je je hond wanneer je aan het werk bent? Na de wandeling ontvang je altijd een bericht met eventuele bijzonderheden en een leuke foto of video
 • Beschikbaar 5 dagen per week van 9:00 – 18:00. Mogelijk voor vaste dagen in de week of flexibele dagen
 • Ik spreek vloeiend Nederlands én Engels, en als een rasechte Amsterdammer, weet ik alle leuke wandelplekken te vinden

Marsha de Blieck
www.personalpaws.nl

Voedingsdeskundige 4

Praktijk 4

Hi! Ik ben Lisa Senator, afgestudeerd Kynologisch Instructeur en ik woon in Aalsmeer. Ik ben iemand met een juiste dosis positieve energie en met ongelofelijk veel liefde voor dieren, met name voor onze trouwe viervoeter. De hond!

Ik vind het heel belangrijk om een hond goed te leren kennen en de hond de tijd te geven om mij te leren kennen. Iedere hond is anders en uniek en hier heb ik ook veel respect voor.

Hondenuitlaatservice Door Lisa is een uitlaatservice waar de hond echt even hond kan zijn!

Lisa Senator
www.doorlisa.nl

Artsen & Therapeuten

Arts 1

Praktijk 1

Ik ben Esther den Dekker, hondentrainer en ik heb een professionele hondenuitlaatservice JUST ES 4 DOGS.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door een opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen.

Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

Esther den Dekker
www.justes4dogs.nl

Arts 2

Praktijk 2

Kleinschalige hondenuitlaatservice
Small scale Dogwalker

Service Area: Amsterdam Zuid, Buitenveldert & Zuidas

Claudia van der Vorst
Tel: 06 – 51 77 77 71

claudia@blaf.amsterdam
Blaf Uitlaatservice
Instagram & Facebook

Arts 3

Praktijk 3

Mijn naam is Estella Michel en ik run samen met mijn man, kind en een aantal vrienden een Dierenwellness genaamd Bobo. Mijn passie voor dieren begon al vanaf dat ik kind was, ik wilde dierenarts worden. Maar mijn ouders wilde mij bij hun in de kledingzaak.

De passie bleef groeien en na een aantal jaren heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Daarna ben ik bij een dierenarts gaan werken. En toen wist ik het: ik wil een luxe hondenhotel beginnen met mijn Trimsalon en mijn privéschool er ook in. Want ik heb ook een opleiding voor hondentrimster gedaan.

Ik begeleid ook kinderen met angst voor hondjes en dat is dan zo dankbaar dat ze dan aan het einde van de les met mijn Duitse dog durven te lopen .

Het is elke dag een feestje hier met al die honden en ik hoop dat ik het nog heel lang in gezondheid kan doen 🐾

Dierenwelness BoBo
Estelle Michel
Oosteinderweg 547 a
1432 BL Aalsmeer
Tel.: 06-55168377

– geen website –

Arts 4

Praktijk 4


Heeft u een vraag aan mij over een van mijn partners? Neem dan hier contact met mij op.

Wat mijn klanten zeggen

previous arrow
Static overlay
labrador retriever, dog, pet-1210559.jpg

Geduld en rust

“Met onze snelle, gevoelige en daardoor soms al snel drukke en wat gespannen Golden Retriever Jorres nu twee keer een les bij Maaike gevolgd. Hoewel al 10 jaar oud valt er altijd te leren, zo bleek maar weer! Zeker ook voor mij als ‘baas’. Ontspannen lopen aan de lange lijn is zoiets.
Met het geduld en de rust die Maaike uitstraalt, het leren ‘lezen’ van je hond en het gebruik van de snuffelbakken lukte dat goed. Hier gaan we mee verder!”

Remco
Golden Retriever Jorres
cocker spaniel, puppy, pet-2785074.jpg

Plezierig en ontspannen
“Op woensdag 8 september samen met Maaike een wandeling gemaakt met Izzy mijn Nederlandse schapendoes. Ze is aangevallen door een andere hond toen ze 5 maanden oud was en daarna was ze erg angstig voor andere grote honden. Ik heb veel goede tips gehad over het omgaan met de angst van Izzy. Het ging op een erg plezierige en ontspannen manier. Maaike heeft mij doorverwezen naar gedragstherapeut Vincent Oomen, hij helpt mij nu verder met het begeleiden van Izzy. We zijn nu een aantal weken verder en het gaat al veel beter.”

Carla
Hollandse schapendoes Izzy
Static overlay
french bulldog, dog, animal-4713013.jpg

Aandacht voor gedrag
“Inmiddels heb ik samen met mijn enthousiaste Chica een aantal erg leuke lessen van je gehad. Het was fijn dat je vertelde waarom we de oefeningen op een bepaalde manier moeten doen en ook de feedback na een oefening was erg prettig. De snuffelbakken voor de honden tijdens uitleg was echt super, Chica ontlaadde daardoor goed waardoor ze weer ontspannen was bij de volgende oefening. Er was sowieso veel aandacht voor het gedrag van de honden: waar dit vandaan komt en wat je er het beste mee kan doen. Ik heb weer een hoop geleerd! Leuke oefeningen en je hebt een hele fijne manier van les geven, we komen snel weer voor een les! Ga zo door!”

Femke
Labrador Chica
dog, animal, different eye colors-3360509.jpg

Terrastraining
“Rosa is van nature een geweldige en leergierige hond, maar toch waren er nog wat puntjes die niet helemaal goed gingen. Na een eerste ochtend met Maaike, waarin ze eerst Rosa heeft geobserveerd, maakten we samen een plan om op speelse wijze bij te leren. In de vervolgsessie heb ik geleerd wat ik goed en fout deed en hebben we samen de puntjes op de i gezet. Zo hebben we een plan gemaakt om Rosa te leren rustig te blijven liggen op een terras. Ik ben heel blij dat Maaike Rosa en mij zo goed heeft kunnen helpen.”

Jan
Labradoodle Rosa
Static overlay
dog, animal, different eye colors-3360509.jpg

Duidelijk en vriendelijk
“Vorige week heb ik een hondentraining bij je gevolgd en ik ben erg enthousiast over jouw manier van les geven. Je bent duidelijk en vriendelijk en straalt ook uit dat jij er zelf veel plezier in hebt. Je betrekt ons actief bij de les door de vragen die je aan ons stelt, bijvoorbeeld: wat zie je gebeuren bij de hond bij een bepaalde oefening. Wij hebben al veertig jaar honden en toch heb ik weer wat over hondengedrag geleerd wat ik nog niet wist!”

Liesbeth
TECKEL LLAIA
french bulldog, dog, animal-4713013.jpg

Clickerworkshop
“Ik heb een paar lessen gevolgd samen met mijn jonge Border Colli Max. De clicker vind ik super om mee te werken. Max had het al snel door. Ik vond het nog best lastig om zelf hond te spelen tijdens het oefenen met de clicker. Maar je hebt het erg goed uitgelegd. Je betrekt de baas goed bij de oefeningen. Het is niet alleen de hond die het moet leren. Ik ben trots op je!”

Marianne
Border Collie Max
next arrow

  Winkelwagen