Uitlaatservices

Who Let The Dogs Out? Woef! Woef!

1 + 1 = 3

In de jaren dat ik in de dierenbranche werk heb ik een groot netwerk opgebouwd. Op deze pagina staan een aantal uitlaatservices naar wie ik graag doorverwijs.

Uitlaatservices

Blaf Uitlaatservice & Training

Claudia van der Vorst

Ondanks dat ik ben opgegroeid met honden (én paarden), heb ik nooit een eigen hond gehad. Toen ik in Amsterdam ging studeren, kreeg ik mijn eerste kat: Blafje. Met Blafje had ik een hele sterke band.

Na mijn studie kreeg ik een baan op kantoor en werkte ik als projectmanager voor een promotiebureau en later een softwarebedrijf. Na 25 jaar op kantoor werken besloot ik het roer om te gooien. Ik nam een sabbatical en dagelijks maakte ik een heerlijke wandeling waar ik met volle teugen van genoot. Er kwam een hond op mijn pad die ik twee keer per week ging uitlaten. Mijn man zei toen: “Riep jij vroeger niet dat je graag een hondenuitlaatservice wilde beginnen?”. En zo werd het zaadje geplant. Na een half jaar testen – honden uitlaten in weer en wind – wist ik zeker dat ik dit wilde en ben ik mijn bedrijf Blaf gestart.

Kleinschalige hondenuitlaatservice
Small scale Dogwalker

Service Area: Amsterdam Zuid, Buitenveldert & Zuidas

Claudia van der Vorst
Tel: 06 – 51 77 77 71

claudia@blaf.amsterdam

Blaf Uitlaatservice
Instagram & Facebook

JUST ES 4 DOGS

Esther den Dekker

Ik ben Esther den Dekker, hondentrainer en ik heb een professionele hondenuitlaatservice JUST ES 4 DOGS.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door een opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen.

Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

Esther den Dekker
www.justes4dogs.nl

De wandeltante

Edith van Loo

Alle honden houden ervan om te rennen en te spelen en uitgelaten te worden. Sterker nog: ze hebben dit zelfs nodig om fit, blij en gezond te blijven! Een wandeling in de natuur – het liefst samen met andere honden – is dagelijkse noodzaak voor uw trouwe viervoeter. Lange wandelingen maken van minimaal 2 uur, vrijheid, socialiseren met soortgenoten, snuffelen, zwemmen, rennen, spelen en kilometers maken. Het is fijn om een blije voldane hond in huis te hebben!

Op de dagen dat u zelf geen of weinig tijd heeft om eropuit te gaan met uw hond, sta ik voor u klaar. En niet alleen de lichaamsbeweging is van belang. Omdat honden nu eenmaal geen solitaire- maar roedeldieren zijn, is het ook belangrijk voor hun ontwikkeling dat ze regelmatig omgaan met andere honden. Ik zorg er voor dat uw hond letterlijk uren (wij wandelen 2-3 uren iedere middag) kan genieten van zijn vrijheid in de natuur.
https://dewandeltante.nl

Hi! Ik ben Lisa Senator, afgestudeerd Kynologisch Instructeur en ik woon in Aalsmeer. Ik ben iemand met een juiste dosis positieve energie en met ongelofelijk veel liefde voor dieren, met name voor onze trouwe viervoeter. De hond!

Ik vind het heel belangrijk om een hond goed te leren kennen en de hond de tijd te geven om mij te leren kennen. Iedere hond is anders en uniek en hier heb ik ook veel respect voor.

Hondenuitlaatservice Door Lisa is een uitlaatservice waar de hond echt even hond kan zijn!

http://doorlisa.nl/

Personal Paws

Marsha de Blieck

Je hond is meer dan een huisdier, hij is een onderdeel van het gezin. Daarom biedt Personal Paws één op één wandelingen aan voor jouw VIP hond (Very Important Pooch)
 
Waarom Personal Paws?
  • Ik ben een professionele hondenuitlaatster met meer dan 12 jaar ervaring
  • Andere hondenuitlaatservices laten grote groepen tegelijk uit, bij mij wordt je hond één op één uitgelaten, in zijn eigen tempo en in zijn vertrouwde omgeving
  • Mis je je hond wanneer je aan het werk bent? Na de wandeling ontvang je altijd een bericht met eventuele bijzonderheden en een leuke foto of video
  • Beschikbaar 5 dagen per week van 9:00 – 18:00. Mogelijk voor vaste dagen in de week of flexibele dagen
  • Ik spreek vloeiend Nederlands én Engels, en als een rasechte Amsterdammer, weet ik alle leuke wandelplekken te vinden

www.personalpaws.nl

Dierenwellnes Bobo

Estella Michel

Mijn naam is Estella Michel en ik run samen met mijn man, kind en een aantal vrienden een Dierenwellness genaamd Bobo. Mijn passie voor dieren begon al vanaf dat ik kind was, ik wilde dierenarts worden. Maar mijn ouders wilde mij bij hun in de kledingzaak.

De passie bleef groeien en na een aantal jaren heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Daarna ben ik bij een dierenarts gaan werken. En toen wist ik het: ik wil een luxe hondenhotel beginnen met mijn Trimsalon en mijn privéschool er ook in. Want ik heb ook een opleiding voor hondentrimster gedaan.

Ik begeleid ook kinderen met angst voor hondjes en dat is dan zo dankbaar dat ze dan aan het einde van de les met mijn Duitse dog durven te lopen .

Het is elke dag een feestje hier met al die honden en ik hoop dat ik het nog heel lang in gezondheid kan doen 🐾

Dierenwelness BoBo
Estelle Michel
Oosteinderweg 547 a
1432 BL Aalsmeer
Tel.: 06-55168377

– geen website –

Bergse Beestenboel

Marianne & Toinny

Dagopvang
Wanneer je het liefste wil dat de hond de gehele dag van huis is raden wij aan gebruik te maken van de dagopvang. De honden dagopvang is gevestigd vlak naast het uitlaatterrein. Het is een prettige omgeving met voldoende (afsluitbare) hokken en manden. Er is altijd iemand bij de honden in de buurt.

Uitlaatservice
Een hond meegeven aan een uitlaatservice: dat is in het begin altijd spannend. Wij begrijpen dat en vertellen je graag wat je kan verwachten.Meegaan met de uitlaat is voor de honden een feestje. Bij ons op het veld kunnen de honden écht hond zijn en volledig opgaan in het moment.

https://bergsebeestenboel.nl

Winkelwagen