Voedingsdeskundigen

Naar wie verwijs ik door?

1 + 1 = 3

In de jaren dat ik in de dierenbranche werk heb ik een groot netwerk opgebouwd. Op deze pagina staan een aantal personen naar wie ik regelmatig doorverwijs. Ik geloof in synergie, door onze kennis en ervaringen met elkaar te delen kunnen we mensen en honden nog beter helpen. 

Voedingsdeskundigen

Arts 1

Praktijk 1

Ik ben Esther den Dekker, hondentrainer en ik heb een professionele hondenuitlaatservice JUST ES 4 DOGS.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad. Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door een opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag overdragen en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen.

Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

Esther den Dekker
www.justes4dogs.nl

Arts 2

Praktijk 2

Kleinschalige hondenuitlaatservice
Small scale Dogwalker

Service Area: Amsterdam Zuid, Buitenveldert & Zuidas

Claudia van der Vorst
Tel: 06 – 51 77 77 71

claudia@blaf.amsterdam
Blaf Uitlaatservice
Instagram & Facebook

Arts 3

Praktijk 3

Mijn naam is Estella Michel en ik run samen met mijn man, kind en een aantal vrienden een Dierenwellness genaamd Bobo. Mijn passie voor dieren begon al vanaf dat ik kind was, ik wilde dierenarts worden. Maar mijn ouders wilde mij bij hun in de kledingzaak.

De passie bleef groeien en na een aantal jaren heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Daarna ben ik bij een dierenarts gaan werken. En toen wist ik het: ik wil een luxe hondenhotel beginnen met mijn Trimsalon en mijn privéschool er ook in. Want ik heb ook een opleiding voor hondentrimster gedaan.

Ik begeleid ook kinderen met angst voor hondjes en dat is dan zo dankbaar dat ze dan aan het einde van de les met mijn Duitse dog durven te lopen .

Het is elke dag een feestje hier met al die honden en ik hoop dat ik het nog heel lang in gezondheid kan doen 🐾

Dierenwelness BoBo
Estelle Michel
Oosteinderweg 547 a
1432 BL Aalsmeer
Tel.: 06-55168377

– geen website –

Arts 4

Praktijk 4


Heeft u een vraag aan mij over een van mijn partners? Neem dan hier contact met mij op.

Winkelwagen